• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Zolder droom picture

Zolder droom picture

Gepubliceerd op 29 juli 2021 om 07:00

Dromen over een zolder heeft meerdere opties om te verklaren. Luister hierbij goed naar je eigen gevoel, intuïtie. Je kunt het positief als negatief ervaren. De zolder staat in verbinding met je hart, je bron, je basis, je innerlijke huis en in sommige gevallen je ouderlijk of vorig leven huis.

 

Dromen of visioenen over de zolder vertellen je over het bereiken van het hoogste deel van je hart, je ware zelf, en je diepst verborgen verlangens. Je kruinchakra en/of de 6 en 7de de droom laag of energie laag.

 

Een andere uitleg is, het vinden van je intellect en het zien van nieuwe ideeën, mogelijkheden en kansen. Het ervaren van promoties of geestelijke verbeteringen. Je doet kennis, wijsheid, spiritualiteit, en de verbinding met het hogere in jezelf op.

   

Een andere uitleg is, dat de zolder ook staat voor vergeten en verborgen of onderdrukte gedachtes en herinneringen die je moet onderzoeken en oplossen zodat het onthuld kan worden. De zolder is een onderdeel van een huis droom die je dus een onderdeel van je meest pure en ware ik (je ziel) vertegenwoordigd.  

  

Als aanvullende uitleg kan de zolder staan voor je donkere en duistere kant (innerlijke demonen) eigenschappen of angsten die je liever niet onder ogen wilt komen en/of die je niet altijd bewust wilt ervaren. Dat wat je niet aan de buitenwereld en/of jezelf wilt laten zien en/of delen.

 

Kijk bij zolder dromen heel goed naar wat er op de zolder aanwezig is, de kleur, de vorm, het materiaal, de status van het dak enzovoorts dit vertelt je heel veel over hoe je de droom kunt verklaren.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.