• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Amethist droom picture

Amethist droom picture

Gepubliceerd op 30 juli 2021 om 07:00

Dromen en visioenen over een amethist vertellen over je innerlijke groei, je spirituele balans vinden en mogelijkheden tot inzicht door je krachtig op te stellen. Een ander uitleg is dat de amethist de onzuivere, moeilijke situatie onder controle krijgt en overwint. 

Het dragen van een ring met een amethist vertelt je de oneindige cyclus van het leven die spirituele groei veroorzaakt en daardoor vele mogelijkheden en inzichten brengt. Er komt een einde aan een moeilijke en pijnlijke periode, succes komt jouw kant op. 

 

Amethist is een purperkleurig kwartskristal die spirituele eigenschappen bezitten, die de verbinding aanraakt met de dromen en visioenen wereld - intuïtie, je hart, je ziel, je bron en je basis!.  Zie je een Amethist in je dromen of visioenen dan kun je dit koppelen met de roep naar ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. In de edelstenenwereld staan ze bekend als de edelstenen die een brug vormen tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn.  

 

  

Aanvullende droominfo

Als er in je dromen of visioenen kristallen verschijnen dan heeft dit een hele speciale boodschap en daarnaast zijn de kristallen, mineralen of edelstenen verbonden aan jezelf (lichamelijk en geestelijk of spiritueel). Maar je kunt ook denken aan je chakra’s en je persoonlijke energie.

En niet te vergeten de planeten en het spirituele magische onderdeel. Dromen en Visioenen over kristallen, mineralen, edelstenen kan ook wijzen op verdiepen in de kracht van de natuur, edelstenen, mineralen en kristallen.  

Daarnaast staan edelstenen, kristallen, mineralen altijd in verbinding met de prachtige planeet waarop wij leven en natuurlijk het universum – natuur en verbinding met het hogere doel etc.

 

 

 

 

Spiritueel

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert je dromen, bewust dromen en zelfinzicht. Het helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe in alle vormen. Het helpt je inzicht te krijgen over het dat wat niet in dienst is voor je hoogste zelf en/of het hoogste goed.

Het is vooral de verbinding die ontstaat vanuit je droom en visioen energie en dan gericht op bescherming en een zuiverende werking. Daarnaast ook heel goed te gebruiken voor een mediatie en/of een dagdroom. De steen beschermt reinigt ook de chakra’s en brengt ze in balans, maar ook je droom energie lagen. De Amethist helpt je met bewust dromen en lucide dromen, mediteren en zelfinzicht. Als het ware worden alle laagjes diep in je ziel onderzocht - elke zielsdeur wordt geopend en ook weer gesloten als dat nodig is. 

Het maakt een diepe verbinding met je spirit animal en/of droom familiar. De standen van de droom maan krijgt extra aandacht als er een Amethist aanwezig is.

Daarnaast helpt de Amethist je ook met verslavingen en het los laten van oude ongezonde patronen.  Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden (zowel op zielsniveau als waakbestaan niveau) 

 

Nog een spirituele droomwerking is dat Amethist heel geschikt is om je ruimte/ huis te reinigende en te zuiveren van ongezonde energie, oude situaties enzovoorts.  De amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen worden door deze prachtige edelsteen aangepakt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.