• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Computer droom picture

Computer droom picture

Gepubliceerd op 27 juli 2021 om 07:00

Een computer, laptop, tablet in je droom of visioen gaat over de technologie en ontwikkelingen van de toekomst, informatie en het moderne leven, maar vooral over communiceren met jezelf en met anderen in je omgeving. Een belangrijke uitleg is dat je de de computer, laptop, tablet kunt zien als een soort zielsreflectie, een spiegel richting jezelf, je bron, je basis, je hart, je intuïtie.

 

Computer, laptop, tablet dromen geven je verleden, heden en het onbekende toekomst weer - maar ook je vorig leven en/of andere dimensies en/of het verlangen naar gelijkgestemde en zielsverbindingen. 

Nieuwe mogelijkheden en kansen worden toegankelijk gemaakt, waarvan je niet had gedacht dat ze jouw kant op zouden komen. Een andere uitleg is dat een computer je vertelt dat je het heden wilt vasthouden.   

 

Een alternatieve uitleg is dat computers, laptop, tablet een gebrek aan individualiteit vertegenwoordigen en het daardoor niet kunnen uitdrukken van emoties en gevoelens naar anderen mensen in je omgeving ( gelijkgestemde) zielsverbindingen. Het kan ook staan voor afzonderingen die leiden tot eenzaamheid, verliezen in je leven. Maar de belangrijkste verklaren is dan ook dat de computer een stukje van jezelf weerspiegeld en dan niet alleen je gevoel, je bron, je basis, maar ook je (hersenen) ego-gericht denken en hart-gericht denken, intuïtie enzovoorts.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.