• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Berg droom picture

Berg droom picture

Gepubliceerd op 26 juli 2021 om 07:00

Wanneer je droomt of een visioen ziet over bergen vertelt dit je dat je een grote obstakel of uitdaging ervaart, die je zou moeten overwinnen in je leven. De berg weerspiegeld je levenspad, je zielsweg en alles wat erbij komt kijken. Het is de manier waarop je tegen alles aankijkt, wat je voelt, ervaart en hoe groter de berg die je beklimt, (berg ziet) hoe groter de innerlijke zielshobbel.

 

Je kunt het zien alsof jezelf de berg bent en zelf de berg moet beklimmen! met andere woorden er is iets in je leven dat veel energie kost, dat diepe (innerlijke angsten, demonen, gevoelens, ervaringen) oproept waar je als het ware doorheen moet/mag en/of moet overwinnen.   

Nog een andere uitleg is dat de berg ook de spirituele verbinding aangeeft met je voorouders, je gidsen, engelen, helpers, goden enzovoorts. De spirituele hoogte, 4de, 5de, 6de en/of 7de dimensies.       

 

 

Als je in je droom of visioen bovenop de berg staat betekent dit dat je je doel, je wens, je droom hebt bereikt. Je hebt je levenshobbels, zielsobstakels (innerlijke demonen) overwonnen en je maakt je klaar voor een compleet nieuwe stap in je leven. 

Een andere uitleg is dat de berg staat voor een hoger bewustzijn, kennis en spirituele waarheid. Een aanvullende uitleg is dat de berg ook de spirituele verbinding aangeeft met je voorouders, je gidsen, engelen, helpers, goden enzovoorts. De spirituele hoogte, 4de, 5de, 6de en/of 7de dimensies.    

Val je van een berg in je droom of visioen dan vertelt het je dat je klim naar je doelstellingen in het leven aandacht nodig hebben. Een andere uitleg is dat je de controle erover kwijt bent geraakt. Je moet dus weer opnieuw beginnen met klimmen. Een belangrijke uitleg is dat  je je doel, je wens, je droom niet hebt bereikt. Je hebt je levenshobbels, zielsobstakels (innerlijke demonen) niet overwonnen en je maakt je klaar voor een nieuwe poging of je herziet je oude plan. 

Een spiritueel alternatief is dat je als het ware los laat, vertrouwen hebt in de magie, de wonderen, spirituele ondersteuning ( zielsopdracht) van het leven. Je kunt het zien alsof jezelf de berg bent en zelf de berg moet beklimmen! met andere woorden er is iets in je leven dat veel energie kost, dat diepe (innerlijke angsten, demonen, gevoelens, ervaringen) oproept waar je als het ware doorheen moet/mag. 

  

 

Afdalen heeft een dubbele uitleg zowel positief als negatief. Je kunt het ook anders verwoorden - Herzien van je plannen, wensen en/of dromen! 

- Het achter je laten van iets, klaar maken voor een nieuwe reis.  

Afdalen van de berg, naar beneden wandelen, fietsen, rijden enzovoorts vertelt je dat je de obstakel hebt overwonnen. Als het ware kun je zeggen dat je er als een berg tegen op hebt gekeken.    

Afdalen van de berg betekend ook dat je het niet hebt overwonnen. Dat je terugkeert naar oude patronen en vastgeroeste ideeën. Een andere uitleg is dat je het los laat en je plannen gaat herzien.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.