• Blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Slapen
Start » Achtervolgen droom picture

Achtervolgen droom picture

Gepubliceerd op 21 maart 2021 om 07:00

Achtervolgen en achtervolgd worden in je droom of visioen vertelt je over angst en stress, verdriet, emoties, gevoelens die je niet kunt plaatsen en problemen uit het dagelijkse leven die je niet overwint.

De persoon die je achtervolgt ben je dan ook vaak zelf, je loopt weg voor de innerlijke waarheid uit angst om geconfronteerd te worden met je tekortkomingen en je karaktereigenschappen. Wat je kunt doen als je een achtervolgingsdroom of visioen hebt, is dat je je omdraait en aan de achtervolger vraagt wie hij of zij is en waarom je wordt achtervolgd; dit geeft je inzicht in je angsten of stress.

Dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. achtervolgen en/of jezelf achtervolgd worden geeft aan dat er dingen worden afgesloten, dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk is. Je bent zelf de achtervolger dus let hierbij goed op, welke delen je los mag laten en/of waar je diep in je ziel bang voor bent (de innerlijke demonen) en vraagstukken.  

  

Dromen of visioenen over het achterlaten van een persoon vertellen je dat je het verleden afsluit, dit kan zowel zakelijk als op privé gebied zijn.  Je kunt ook denken aan zielsdelen afsluiten, vorige levens en/of herinneringen of situaties waar je maar geen afscheid van kan nemen (cyclus en terugkomende patronen). Maar ook vriendschappen die je niet meer nodig hebt laat je bewust achter. Een andere uitleg is dat je ondanks de vriendelijke aanbieding van mensen uit je omgeving je levenslessen liever zelf uitzoekt, je eigen lot wilt bepalen. 

 

Dromen of visioenen over het achterlaten van spullen, vertellen dat je de problemen, emoties, gevoelens los laat. Je kunt ook  denken mensen, patronen, zielsproblemen en/of levensdoelen uit het verleden los laat. Je bent er klaar mee, je kunt het afsluiten en je overwint zodoende grote obstakels. 

 

Als je een droom of visioen hebt waarin je de spullen nog niet achter kunt laten, vertelt het je dat je problemen en gevoelens op een rijtje aan het zetten bent, maar het kan ook een inventarisatie zijn dat wat je los wilt laten, en dat wat je meeneemt in je leven. De spullen weerspiegelen een deel van jezelf, je hart, je bron, je ziel, je basis enzovoorts. Dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Spullen achterlaten en/of jezelf achterlaten geeft aan dat er dingen worden afgesloten, dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk is.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.