• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Pen droom picture

Pen droom picture

Gepubliceerd op 25 juli 2021 om 07:00

Een droom of visioen over een pen, hieronder vallen ook de veer, balpen, vulpen enzovoorts vertelt je over behoefte aan zelfexpressie en communicatie, uitingen en creatieve ideeën die je kunt ervaren. Een andere uitleg is dat het je goed zal doen als je gevoelens eens op papier gaat zetten.         

Ook een schrijver, artiest, creatief persoon of een boeklezer moet leren creatief en sociaal te communiceren wat van belang is voor je groei in het leven. De pen weerspiegeld je ziel, je bron, je basis en alles wat hieraan verbonden is. Je bent als het ware de pen en dat waarop je schrijft. 

 

Het is een verbinding met je diepste en puurste ik, dit kan zowel de donkere (innerlijke demonen) voorstellen als de zichtbare eigenschappen of uiterlijke verschijningsvormen (zielsvormen) voorstellen. Je ziel, je bron, je basis, je hart, je intuïtie weet wat het wil uiten, delen, zichtbaar wil maken. Communicatie met jezelf en met de wereld om je heen ( inclusief je spirituele wereld) en/of de wereld uit het verleden, heden of toekomst.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.