• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Bever droom picture

Bever droom picture

Gepubliceerd op 24 juli 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een bever vertellen je dat je op dit moment een basis aan het leggen bent voor iets nieuws. Je kunt het zien als het bereiken van veel succes enzovoorts, door veel inspanning, hard werken. Een andere uitleg is dat er sprake kan zijn zowel veel geestelijke als lichamelijk arbeid, of dat je het gevoel hebt dat je strijd moet leveren.

 

Daarnaast staat het ook in verbinding met invloed van buitenaf, je kunt dus afhankelijk zijn om de basis goed op orde te krijgen. Met andere woorden de uitdaging om een solide basis op te bouwen die ook voor de langere tijd succesvol of standvastig is. 

Een andere uitleg is dat de bever zowel in verbinding staat met het element water als met het element aarde en daardoor vruchtbaarheid en goede oogst vertegenwoordigd maar je moet er wel wat voor doen. De Bever weerspiegeld je hart, je bron, je basis, je symbolische huis, haart en de opbouw van je ziel, je levenspad, je trap trede naar boven enzovoorts. 

 

Dromen of visioenen over een gewonde bever vertellen je dat je adviezen, informatie of signalen negeert en niet te rade gaat of dit wel een goed besluit was, je bent jezelf verloren en nu moet je jezelf weer zien te vinden. Het kan natuurlijk ook verwijzen naar koppigheid en eigenwijs zijn ongeacht de uitkomst of situatie. De Bever weerspiegeld je hart, je bron, je basis, je symbolische huis, haart en de opbouw van je ziel, je levenspad, je trap trede naar boven enzovoorts. 

 

Spirituele verklaring van de Bever is rust en harmonie, en van de heerlijke (warme, genegenheid hart-gericht) dingen van het leven. Met als belangrijkste aanvulling is dat het een weerspiegeling is van een karkatereigenschap die onafgebroken hard werkt, huis en haard voorop zet!.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.