• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Dromenvanger droom picture

Dromenvanger droom picture

Gepubliceerd op 23 juli 2021 om 07:00

Dromenvanger dromen vertellen je over het vast willen houden of vast willen leggen van je gedachtes, dromen, wensen, ideeën enzovoorts. Het is een stukje zelfreflectie een stukjes zielsinzicht willen hebben en/of vergaren.

 

Een dromenvanger in je droom vertelt je iets over het bewust worden van het feit dat. Je kunt ook denken aan de zoektocht naar zielsantwoorden en/of inzichten. Je kunt het als volgt zien dat de dromenvanger jezelf weerspiegeld en ook dat wat de dromenvanger je laat zien... Je bent de droom en de vanger. Dat wat je wilt ontdekken, zien, ervaren komt in deze droom of visioen naar boven.  

 

Het verwijst ook naar bescherming van nachtmerries, angsten, verdriet, emoties, trauma's enzovoorts. Een alternatieve uitleg is dat er sprake kan zijn van de zoektocht, de zielszoektocht en het niet vinden of kwijt zijn van herinneringen dit kan zowel bewust of onbewust zijn.  

 

Een aanvullende uitleg is de verbinding ervaren met je voorouders, overleden geliefdes, vorige levens. Je kunt ook denken aan verbindingen via natuur religie en/of wicca, Egypte, indianen, oude kennis en wijsheid. 

 

Het verwijst ook naar bescherming van nachtmerries, angsten, verdriet, emoties, trauma's enzovoorts. ongewenste bezoekers, spirit en overige ongewenste energie. De verklaring hiervan is zeer persoonlijk en luister dan ook goed naar je gevoel of het negatief of positief is. De bescherming komt dan ook voort uit bijvoorbeeld gidsen, helpers, vorige levens, engelen, indianen en natuurreligie enzovoorts.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.