• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Badkamer droom picture

Badkamer droom picture

Gepubliceerd op 22 juli 2021 om 07:40

Als je droomt of een visioen ziet dat je een bad of douche neemt vertelt dit over de reiniging van je innerlijke zelf en het wegwassen van een moeilijke periode. Een andere uitleg is het afleren van oude gewoontes, ideeën, meningen en andere negatieve dingen uit je huidige leven.

Deze droom of visioen verwijst naar vergeving en loslaten van onopgeloste problemen en emoties die je moet leren uiten dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. 

 

  

Het zien van een badkamer vertelt je over het opruimen, schoonmaken, van je afschudden van gevoelens en vooral het klaarmaken om op te ruimen.

Is de badkamer vies, of overvol, dan wil dat zeggen dat je geen overzicht hebt in je leven en dat je de innerlijke troep, problemen, obstakels alles waar je (on)bewust mee bezig bent eerst moet opruimen. Het is een signaal dat je het verleden nog niet kunt loslaten en je meer rust wilt vinden in de situatie. 

 

 

Het water waarin je baddert, douches, enzovoorts, is als het ware het smeermiddel van je psyché en vertegenwoordigt levensenergie. Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven. Een alternatieve uitleg is het met hulp en ondersteuning vrijkomen van de ziel, de bron, de basis en het los laten van alle grenzen.
Het water weerspiegeld de manier waarop jij je voelt in een bepaalde situatie; de vraag is.... Is het water rustig en kalm, of stormt het? .. Het geeft je een goed beeld hoe je de levenslessen ervaart en/of hoe je voelt enzovoorts.

 

Let goed op wat er staat, ligt, hangt, welke kleur de badkamer is en hoe het aanvoelt als het gaat over de energie die het geeft. Dit vertelt je namelijk precies hoe je het kunt verklaren - positief of negatief, zijn het oude ongezonde dingen en/of is het een verbetering richting dat wat je wilt enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.