• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Mandarijn droom picture

Mandarijn droom picture

Gepubliceerd op 19 juli 2021 om 07:00

Visioenen of dromen over mandarijnen vertellen je over je huid, je lichaam en je chakra's, je aura en vooral je uiterlijke verschijningsvorm. Je kunt ook denken aan vruchtbaarheid, gezondheid en gunstige ontwikkelingen.

 

Een alternatieve uitleg is dat je de mandarijn als droombeeld kunt zien van je uiterlijke en innerlijke verschijningsvorm. De weerspiegeling van je huid. Een lekkere dikke schil vertelt je dat je tegen een stootje kunt, een dunne schil vertelt je dan ook dat je niet goed in je vel zit.

Misschien ervaar je dat je op dit moment niet zo goed tegen kritiek kunt en/of dat het probleem te groot is, negatieve energie en/of mensen om je heen. Invloed van buitenaf kan hierin een rol spelen, een andere aanvulling is dat de schil ook echt iets vertelt over je innerlijke en uiterlijke gezondheid en hoe je in de wereld staat en/of hoe je wilt presenteren. 

 

Visioenen of dromen over het eten van een mandarijn vertellen je dat je je zorgen maakt over bepaalde situatie of facetten van het leven. Je kunt zelfs denken aan zorgen rond of om ziekte, en lichamelijke tegenslagen. Een andere uitleg is dat je inzicht wilt in vriendschappen en zakelijke transacties. 

Een aanvulling is dat het een verwijzing kan zijn naar de rijpheid van de mandarijn, met eventueel een verwijzing naar hoe voelt, hoe lang de problemen aan zullen houden en/of dat het negatief wordt ervaren.

  

Het zien van een mandarijnenschil in je droom vertelt je dat er een einde komt aan een periode, dat je bewust je oude jasje uit doet. Daarnaast staat het in verbinding met je huid, je lichaam en je spirituele (menselijke vorm) je kunt dus denken aan bewustwording van het feit dat je goed voor je lichaam moet zorgen, chakra's en aura worden hierin weerspiegeld.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.