• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Tafel droom picture

Tafel droom picture

Gepubliceerd op 7 mei 2021 om 07:00

Dromen of een visioen over een tafel vertellen je over de sociale verbintenissen, zielskleuren, gelijkgestemde en de mogelijkheid voor een samenzijn. Je kunt ook denken aan sociaal zijn met mensen die een betekenis voor je hebben. Nog een andere uitleg is dat een tafeldromen ook je vrouwelijk energie weerspiegeld, je meest pure deel, je verzorgende eigenschappen. Een aanvulling hierop is de balans tussen je werk, gezin, vrienden, geliefde, tweelingzielen en privé enzovoorts.  

 

    

De belangrijkste uitleg is dat de tafel je hart weerspiegeld, je meest pure ik, je bron, je basis, je ziel, je intuïtie enzovoorts ( let dus goed op waar de tafel staat in je droom). Een andere uitleg is dat de tafel een deel van jezelf vertegenwoordigt, het deel van je hart wie je toelaat aan de tafel. De tafel is een weerspiegeling van je hart, je ware zelf, maar ook hoe je in het leven staat en hoe je jezelf wilt profileren en hoe je je voelt. 

Let goed op wat er op de tafel staat, eten, fruitschaal, bloemen, welke kleur is de tafel, materiaal enzovoorts dit vertelt je heel veel over hoe je de droom kunt verklaren. 

       

  

Als de tafel kapot of gebroken is in je droom of visioen vertelt dit je dat je een gebroken hart, emoties, gevoelens hebt die je niet of moeilijk kunt uiten. Nog een uitleg is dat er sprake kan zijn van een (zware) zielsbeschadiging, een negatieve ervaring hebt opgelopen of dat er sprake kan zijn van een meningsverschil met je geliefde of in vriendschappen.  

Een andere uitleg is het ervaren van druk, tegenslag, onderdrukking en obstakels die je moet overwinnen en het verlangen om problemen te lijmen en te herzien. Nog een andere uitleg is dat er iets is dat je niet langer voor jezelf kunt houden en openbaar wilt maken.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.