• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Tatoeage droom picture

Tatoeage droom picture

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt dat je tatoeages hebt verteld dit je over individualiteit en de behoefte om boven de massa uit te steken. Een andere uitleg is bewustwording van de keuzes die je hebt gemaakt wie je wilt zijn en hoe je jezelf wilt presenteren.

 

Je wilt uniek en anders dan anders zijn, je zielskleuren laten zien, leven vanuit je bron, je basis. Zielskleuren, expressie en uiten is de belangrijkste droom uitleg die je mee mag nemen om je droom te verklaren. Vraag jezelf eens wat wil ik, wie ben ik, welke prachtige zielskleuren heb ik enzovoorts.  

 

Een andere uitleg is de bewustwording van onderliggende angsten, verdriet, emoties en het verwerken van dat wat onderhuids zit; dus dat wat naar buiten mag of wil komen. Dat wat je met de rest van de wereld wilt delen en/of dat je graag zou willen delen maar (nog) niet durf, kunt of wilt.  

   

Een andere uitleg is dat de tatoeage of lichaamsbeschildering staat voor vertrouwen, kracht uitstralen en geloven in jezelf. Een alternatieve uitleg is dat een tatoeage staat voor het verstoppen van littekens van het leven. Het niet overwinnen van oude ongezonde patronen, obstakels die je in de loop van je leven hebt opgelopen probeert te maskeren, verwijderen en verbergen. Nog een alternatieve uitleg is het verdoezelen van je ware zelf en je ware karaktereigenschappen en/of oude wonden emoties, trauma en verdriet enzovoorts  

     

Aanvullende  belangrijke verklaring is dat het kan wijzen op verslavend gedrag, vastzittende patronen en terugkomende levenslessen, - vorige levens ervaringen enzovoorts. De tatoeage verwijst naar trauma en ervaringen die je als ziel diep vanuit je bron, je hart, je basis ervaart en daardoor dus ook een signaal is naar een vorige leven herinnering. 

 

Let ook heel goed op de afbeeldingen, kleuren en patronen dit vertelt je dus heel veel wat je wilt uiten, waar je mee bezig bent op dit moment in het leven en/of je vorig leven herinneringen enzovoorts. 

Let ook goed op waar je de tatoeage of lichaamsbeschildering hebt, op je arm of op je been, je buik, je hoofd heeft een verschillende uitleg!   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.