• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Oven droom picture

Oven droom picture

Gepubliceerd op 17 juli 2021 om 07:00

Dromen over een oven of magnetron vertelt je een verbinding met je vrouwelijke energie, creativiteit, uiten, verzorgende eigenschappen en verlangens ( je meest pure en ware gevoelens, je hart, je bron, je basis). Let op dat wat je bakt, kookt is dat waar je op zielsniveau aan werkt- dit soort dromen gaan over bewustwording van het feit dat je in een ontwikkelingsproces zit.

 

Je bent zelf als het ware de oven, magnetron en ook dat wat je kookt of bakt; dit geeft dus je waakbestaan en droomwereld dromen aan die tot uiting komen en/of in de ontwikkelfase zitten! 

  

Een andere belangrijke uitleg is dat een oven of magnetron gaan over het levenservaringsproces, zielsproces en/of succesvolle innerlijke en uiterlijke plannen. Dat wat je bakt of kookt is een verwijzing naar dat wat je in je dagelijkse leven meemaakt, wat je wilt en wat je er allemaal voor moet doen enzovoorts. Kijk goed naar wat je aan het bakken of koken bent in de oven. Het vertelt je veel over de status van je plannen en wensen, dromen en/ of je het gevoel hebt dat het uiteindelijk ook succesvol gaat worden enzovoorts.   

 

Dromen over bakken of koken in een oven vertellen je dat je een vruchtbare periode in je leven kunt verwachten. Je bent hard en creatief naar oplossingen aan het zoeken, je werkt hard aan je dromen, wensen en ideeën om dit te realiseren of te bewerkstelligen. Een andere uitleg is dat het een gezond en geestelijk levensplan is waar je lang plezier van zult hebben.

 

Is het baksel of het koken mislukt in je droom of visioen dan vertelt het je dat wensen, dromen, ideeën of projecten nog niet voldoende aandacht hebben gekregen, dat je er nog aan moet werken. Het kan ook zijn dat je niet voldoende kennis, wijsheid, inzichten hebt waardoor het niet vruchtbaar is.

Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat het niet lukt in het leven en/of de situatie waarin je zit. Een andere uitleg is dat je iets over het hoofd hebt gezien wat uiteindelijk belangrijk is voor de uitkomst.  

 

Kun je door het raampje van de oven of magnetron te kijken, vertelt je over dat je inzicht wilt, jezelf wilt uiten en naar buiten of binnen wilt treden om jezelf te vinden of aan de wereld te laten zien.  Let goed op wat je aan het koken of bakken bent dit geeft je een goed inzicht in de vruchtbare vernieuwing of vruchtbare levenservaring (succesvolle plannen, wensen en dromen). 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.