• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Vaas / Bloempot droom picture

Vaas / Bloempot droom picture

Gepubliceerd op 15 juni 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een vaas of bloempot vertellen je verbinding wilt maken en/of probeert te maken met je meest pure vrouwelijke verzorgende energie. Een andere uitleg is dat je van huiselijke harmonie zult genieten en tevreden kunt zijn met je vorderingen richting je levensdoel. Een andere uitleg is het vinden van geluk, tevredenheid of een hartenwens die in vervulling gaat komen. 

 

Dromen of een visioen dat je uit een vaas of bloempot drinkt vertellen je over de behoefte aan innerlijke genezing, schoonmaken op een natuurlijk manier. en vanuit je puurste vorm - dit kan van alles zijn (luister goed naar je intuïtie) en zowel positief als negatief worden ervaren. Een andere uitleg is het ervaren van tijdelijke veranderingen, interesse en gevoelens die je misschien wat meer spanning of uitdaging gaan geven. 

  

Het zien van een gebroken vaas of bloempot in je droom of visioen vertelt je dat je het gevoel hebt dat je lichamelijke en misschien ook geestelijke tegenslag ervaart. Het is een weerspiegeling en reflectie van je ware gevoelens, tegenslag, mogelijkheden, en een gebroken hart, verlies van een geliefde. Een andere uitleg is de weerspiegeling van het feit dat de innerlijke woede, angst, pijn en verdriet, gebroken zijn. 

  

Let goed op het materiaal, kleur, geur, op waar de vaas of bloempot staat enzovoorts dit geeft een goed inzicht en gevoel weer en helpt je met de droom verklaren.  .


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.