• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Tuin droom picture

Tuin droom picture

Gepubliceerd op 16 juli 2021 om 07:00

Dromen over een tuin weerspiegelen de verbinding met je meest pure ik, je hart, je bron en je basis. Het is een reflectie van hoe je voelt en hoe je in het leven staat. De tuin is het verlengde van je huis (thuis) dromen; het is dat stukje wat je aan de wereld wilt tonen. Dit kan de buitenwereld zijn maar ook je innerlijke wereld. Dat wat je met andere deelt (hart) momenten en ervaringen. 

Let goed op hoe de tuin eruitziet dat vertelt je heel veel over hoe je de droom of het visioen kunt verklaren.   

 

Dromen of een visioen over een tuin met veel groen en bloemen vertellen je over geluk en comfort in je leven, maar ook over nieuwe ideeën, en mogelijkheden. Een andere uitleg is dat je veel plezier binnen het gezin zult ervaren.

 

Wanneer je droomt of een visioen hebt dat je met je geliefde door een tuin loopt met planten, dan vertelt het je over zuiver geluk en onafhankelijkheid in vriendschap, liefde en werk die je kunt gaan ervaren. Een andere uitleg is de balans hervinden tussen je vrouwelijke en mannelijke energie.

 

Dromen en visioenen dat er groenten in de tuin groeien vertellen je over het ervaren van problemen en hindernissen die je moet overwinnen, maar ook over aandacht schenken aan de verzorging van de vruchten die je hebt geplant in het leven. Een andere uitleg is dat de tuin iets vertelt over de manier waarop je in de wereld en het leven staat.

 

Het oogsten van groenten en bloemen uit je tuin in je droom of visioen vertelt je dat je veel aandacht hebt besteed aan je dromen, wensen, ideeën, jezelf of een situatie en daar kun je nu de vruchten van plukken. Je hebt veel geleerd en nu is het de tijd om er wat mee te gaan doen.

 

Dromen of een visioen over dat je onkruid aan het wieden bent vertelt je dat je je zou moeten bevrijden van negatieve gedachten om als persoon te kunnen groeien in je leven. De tijd is gekomen om het oude los te laten en aan toekomstige relaties te bouwen, maar ook om meer ruimte voor inzichten en vermogens te scheppen. Een andere uitleg is dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven, zelfs de dingen waarvan je geen weet hebt.

 

Dromen en visioenen waarin je tuin verdort en droog is, vertelt je over tegenslag, innerlijke eenzaamheid, geen aandacht besteden aan je wensen, dromen, ideeën of je innerlijke en geestelijke welzijn. Een andere uitleg is dat de aanhoudende financiële of geestelijke droogte, en de twijfel je leven overheersen.

 

Maar droom je of heb je een visioen van een tuin waarin je alles aan het planten bent, dan vertelt dit je, dat je het verleden aan het loslaten bent en opnieuw alles aan het plannen en verzorgen bent, maar je moet eerst zaaien zodat je daarna kunt oogsten.

 

Dromen of visioenen over het zien van een achtertuin vertellen je dat je in het verleden veel gezondheid, geluk, genegenheid, liefde en financiële waarde hebt gekend, maar dat je in het heden nog niet of weinig moois hebt ervaren. Een andere uitleg is dat je onbewust erg blijft hangen in dat wat vroeger was; geschiedenis, herinneringen enzovoorts. 

  

Wanneer je in je droom of visioen met iemand door je achtertuin loopt, vertelt dit je dat je karaktereigenschappen, geliefden of vriendschappen bent verloren en je hoopt deze stiekem terug te krijgen. Een andere uitleg is dat je nog niet klaar bent met het verleden, je wilt dit nieuw leven inblazen of opnieuw bekijken en overwegen.

 

Dromen of visioenen over een mooie voortuin vertellen je dat je nieuwe dingen in je leven kunt verwachten, succes, rijkdom of overwinning op je financiële, geestelijke en lichamelijke problemen.

 

Als je een verdorde voortuin hebt in je droom of visioen, dan vertelt dit je dat je geen positieve periode ervaart, dat de toekomst en je huidige leven meer aandacht nodig hebben. De komende tijd ziet er niet positief uit, je zit in een dip, of je komt geestelijke en lichamelijke problemen niet te boven.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.