• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Blokhut droom picture

Blokhut droom picture

Gepubliceerd op 2 juli 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een blokhut vertellen je over een project, de spiegeling van je ware ik, het hart, je eigen zelf, je geest en ziel en je karaktereigenschappen, de verschillende kamers zijn dan ook de aspecten van je geestelijke toestand, je ziel en je persoonlijkheid.

    

Een andere uitleg is dat de blokhut je verleden, je heden en je toekomst weerspiegelt. Daarnaast reflecteer de blokhut vaak de meest pure vorm van jezelf, je hart, de oermens. Je kunt denken aan de bergen en dalen van het leven, het harde werken (arbeid) die je verricht. Nog een andere uitleg is dat kan wijzen op eenvoudigheid, eenzaamheid en terug naar de basis - vanuit het verlangen stromend.  

    

Het vertegenwoordigt je hart en hoe je in de situatie waarin je zit staat- hoe je je voelt, wat je ervaart en hoe je jezelf profileert. Jij bent als het ware je blokhut (huis), je spiegelt alles op je blokhut, dus als dit op (on) bewust niveau negatief is dan ervaar je dit ook negatief, is het positief dan voelt de droom of visioen ook anders aan.     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.