• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Zeep droom picture

Zeep droom picture

Gepubliceerd op 25 februari 2021 om 07:00

Een droom of visioen over zeep, douchschuim vertelt je, dat je opgekropte emoties, gevoelens, oude pijnen en herinneringen van je af wilt spoelen. Je kunt jezelf emotioneel onzuiver, vies of schuldig voelen, je probeert de angst of schaamte weg te spoelen of te wassen om je beter te voelen.

 

Een andere uitleg is, het verlangen om een ongezonde situatie of iets uit het verleden los te laten en/of eerlijk voor jezelf en iedereen die erbij betrokken is uit te spreken. Een andere uitleg is, dat je het verleden hebt losgelaten en nu met een schone lei wilt beginnen.

 

Een alternatieve uitleg is het energetische (spiritueel) opruimen van ongezonde negatieve energie. Zeep weerspiegeld de  zielslessen, karma, vorige levens, huisreiniging, negatieve dingen verbannen uit je leven. Zeep is de bewustwording van het feit dat je dus alles los mag laten en dat je als het ware jezelf en/of de situatie waarin je zit zuivert, helen en genezen, reinigt enzovoorts. 

 

Let goed op waar de zeep van is gemaakt, materiaal, kleur, vorm, geur, dit vertelt je heel veel over wat je mag helen, genezen, zuiveren en/of wat je los laat enzovoorts. 

   

 

Een belangrijke aanvulling is dat zeep, douchschuim is verbonden met het element water en daardoor als droom en visioen uitleg ook hieraan een verbinding heeft.

Water is de bakermat van je het onderbewuste, je gevoel en je emoties. Water is als het ware het smeermiddel van je psyché en vertegenwoordigt levensenergie. Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven.

Een andere uitleg is, dat het water ook staat voor de cyclus van het lichaam en het leven. De emoties, gevoelens, levenservaringen die geuit mogen worden. Hoe meer water er in je droom of visioen aanwezig hoe meer gevoelens die tot een bepaald punt zijn gekomen in je leven en/of de situatie.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.