• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Menstruatie droom picture

Menstruatie droom picture

Gepubliceerd op 5 juli 2021 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt dat je menstrueert, vertelt dit dat je opgekropte spanning en zorgen loslaat. Ook staat het voor het einde van een moeilijke periode, en het begin van ontspanning en rust in je leven. Een andere uitleg is dat je je vrouwelijk kant ontkent, negeert, niet wilt luisteren naar je vrouwelijke energie die niet in balans is en daardoor loop je tegen problemen aan.

  
Als je in je droom of visioen hebt waarin je de menstruatie probeert tegen te houden, vertelt je dat je het loslaten, de spanningen, emoties of het einde, niet zijn gang laat gaan door het onder controle te houden. 

  

Een alternatieve uitleg is dat er sprake kan zijn bewustwording richting de overgang en/of een transformatie naar iets nieuws in je leven en/of zelfs een zielsbevestiging richting transformelen veranderingen en/of verlangens. 

Menstruatie dromen hebben niets te maken met man of vrouw zijn het gaat puur over de mannelijke en vrouwelijke energie ongeacht je uiterlijke verschijningsvorm en/of je verlangens ( je gewenste verschijningsvorm). Je kunt dus als man ook dromen over ongesteld zijn zonder dat je niet lekker in je vel zit  (zielsverlangens) + dit is meer dan normaal, het kan uiteraard wel een signaal zijn maar hoeft niet. Luister hierbij goed naar je gevoel, intuïtie. 

    
Dromen of visioenen over maandverband gaan over de cyclus van het leven, het einde en het begin van een situatie. Een andere uitleg is dat je de opgekropte spanning en zorgen loslaat van een periode waarin je bescherming nodig hebt gehad, maar dit misschien wel als een last hebt ervaren. Nog een andere uitleg is dat er een periode in je leven niet lekker of ongemakkelijk is verlopen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.