• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Kaars aansteken droom picture

Kaars aansteken droom picture

Gepubliceerd op 13 juli 2021 om 07:00

Steek je een kaars aan in je droom of visioen dan vertelt het je dat je hulp, ondersteuning, inzichten, kennis en licht wilt in de duisternis. Een andere uitleg is dat je je bewust bent van het hiernamaals. Dromen over een kaarsje branden weerspiegeld ook je hart, je bron, je basis, je innerlijke vuurtje dat zichtbaar wordt.

 

Weer een andere uitleg is dat jezelf de weg wil wijzen naar het juiste levenspad, of de wens om mensen te begeleiden en te ondersteunen in het leven. De aangestoken kaars staat ook voor het reizen tussen de verschillende dimensies, werelden; planeten, fantasie, droom en spirituele inzichten; Alleen jij weet waar de innerlijke reis heen gaat.

 

 

Let goed op de kleur van de kaars, op het vlammetje, hoeveel kaarsen het zijn enzovoorts. Dit vertelt je heel veel over hoe je de droom kunt verklaren. 

Kaarsen in je dromen en visioenen hebben je zoveel te vertellen - het belangrijkste is dat je vooral luistert naar wat je hart, je intuïtie te vertellen heeft!..

De energie/ lading van de droom of visioen vertelt je wat je onderliggende boodschap is. Kaarsen zijn het licht in alles, het licht in alle dimensies en energievelden, leilijnen, trillingen, het buitenaardse etc... en daarom zo ontzettend bijzonder dat je er over kunt dromen en visioenen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.