• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Engel Uriel droom picture

Engel Uriel droom picture

Gepubliceerd op 8 februari 2021 om 12:39

Visioenen of dromen over de Aartsengel Uriel vertellen je over ondersteuning krijgen, maar ook het ervaren van hulp bij je persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. Je kunt door inzicht alles op een totaal nieuwe manier benaderen en ervaren.

Een andere uitleg is, het leren geloven in je eigen ideeën, dromen, wensen en ontwikkelingen. Nog een andere uitleg is, het ervaren van bescherming en kracht als het gaat om je ware innerlijke ik en persoonlijkheid. Nog een andere uitleg is, het ondersteunen en inzien van je eigen creativiteit.

 

"God is licht’. Hij is een zeer belangrijke, veelzijdige hemelse bode, hij verschijnt als de nood het hoogst is. Als je knopen mag doorhakken, als je oude ongezonde banden wilt doorbreken. Daarnaast is Uriel ook de verbinding met de overleden geliefdes en hiermee kan hij verbinding maken en/of je een boodschap doorgeven. Je kunt ook aan Jing Yang denken, de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en de balans in het leven en/of een situatie waarin je zit. 

   

 

Aanvullende informatie 

Engelen en aartsengelen die in je dromen en visioenen en/of overdag verschijnen, geven je een speciale boodschap die van belang is voor je toekomst en voor je innerlijke, geestelijke en emotionele levensgroei naar het vinden van je levenspad. Ze helpen je door alles heen, en begeleiden je naar het lichtpuntje of levensdoel in je leven.

 

De engelen fluisteren je woorden in die je nodig hebt je in te laten zie wat je kunt bereiken in je leven. Engelen helpen je op je levenspad; ze reinigen je energie, beschermen je tegen invloeden van buiten af, wijzen je de weg, helpen je te manifesteren, het verdriet te verwerken, nieuwe relaties aan te trekken, wijsheid en innerlijke rijkdom aan te trekken.

Vraag hulp aan de engelen en je ontvangt warmte op je schouder of binnenin je hart, het verdriet verdwijnt of verzacht zodat je het allemaal rustiger en duidelijk kunt beoordelen en verwerken. 

    

De Engelen, Aartsengelen helpen je op dezelfde manier als de elfen, fairy, fee, de schepper en/of dat waarmee je in verbinding staat. Je bent verbonden met de Engel of Aartsengel die het beste bij je past en/of bij de situatie waarin je zit past. Het kan heel goed zijn dat je op dit moment een verbinding hebt met een bepaalde Engel of Aartsengel en dat het volgende week weer anders is; omdat je misschien wel bepaalde lessen hebt geleerd of stappen hebt ondernomen. 

  

Engelen en Aartsengel zijn net als de goden en godinnen altijd beschikbaar voor hulp en ondersteuning, ze zijn niet gebonden aan tijd en ruimte en kunnen dus overal tegelijkertijd zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je vraag om hulp overbodig is, niet noodzakelijk en/of belangrijk genoeg!.

Nee lieve schat je bent belangrijk en we zijn altijd bij je het enige wat je moet doen is ons toelaten en vertrouwen te hebben in de ondersteuning die op dit moment naar je toekomt in welke vorm dan ook.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.