• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Speelgoed droom picture

Speelgoed droom picture

Gepubliceerd op 27 mei 2021 om 07:00

Speelgoed in je dromen of visioenen vertelt je over het verlangen naar je kinderjaren, huiselijk geluk en harmonie of rust. Je bent op zoek naar comfort, geborgenheid en veiligheid van thuis. Een belangrijke uitleg is dat je aandacht moet besteden aan je innerlijke kind, je moet je eens lekker uiten, lachen om niets, en genieten van het leven.

 

Een andere uitleg is het ervaren van je speelse houding of kinderachtige manier van doen. Daarnaast staat speelgoed ook vaak in verbinding met creativiteit, ontwikkelen, leren en studeren. Out of the box denken en handelen, samenwerken en als een verwijzing naar samen spelen en samen delen. 

Let goed op de vormen, kleuren en materiaal van het speelgoed, dit verklaart veel over welk onderdeel van je dromen je mag verwerken en/of waarmee of waaraan je kunt werken enzovoorts. 

     

 

Speelgoeddoos, Speelgoedkist

Een droom of een visioen over een speelgoeddoos of speelgoedkist vertellen je over het bewaren van gevoelens, emoties, verlangen, dingen uit je kinderjaren en/of recente geschiedenis en het niet los kunnen laten. De doos reflecteert je persoonlijke bagage die je niet kunt los laten. Een alternatieve uitleg is dat je een kinderachtige houding of inslag hebt of het verleden gewoon weg nog niet kunt verwerken.

 

Een andere uitleg is dat je juist je kindertijd aan het herzien bent, je laat de oude levensstijl los en maakt plaats voor een meer volwassen levensstijl. Nog een belangrijke uitleg is de drang om je kinderlijke kant te uiten, spelen, lachen om niets, genieten en ongedwongen zijn, je innerlijke kind heeft echt aandacht nodig.  

 

Daarnaast staat speelgoed ook vaak in verbinding met creativiteit, ontwikkelen, leren en studeren. Out of the box denken en handelen, samenwerken en als een verwijzing naar samen spelen en samen delen.   

Let goed op de vormen, kleuren en materiaal van het speelgoed, dit verklaart veel over welk onderdeel van je dromen je mag verwerken en/of waarmee of waaraan je kunt werken enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.