• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Cavia / Hamster droom picture

Cavia / Hamster droom picture

Gepubliceerd op 4 juli 2021 om 10:28

Dromen over een hamster of cavia vertellen je dat je over gevoelig bent, en soms wat zuinig, bewust om kunt gaan met geld en/of te graag vasthouden aan materiële zaken. Het kan daarom voorkomen dat je te gretig kunt zijn.   

 

Ook op het gebied van liefde, materiële zaken en geestelijke zaken kun je wat minder gemakkelijk overkomen. Een andere uitleg is dat dromen over de cavia en hamster gaan over zachtheid, gevoeligheid en warmte in je leven of de situatie waarin je zit. 

  

Een andere uitleg is dat je vooral op de kleine dingen in het leven mag letten, genieten van de kleine dingen - houd niet vast aan luxe en waarde, succes in de vorm van overvloed ( geld) maar geniet van het leven zelf, ben dienstbaar, ben gelukkig met alles wat je hebt enzovoorts. 

  

Spirituele verklaring van de Cavia en Hamster dromen staan in verbinding met nieuwsgierig zijn, je wil alles van zo dichtbij mogelijk bekijken. Maar je bent ook een grote angsthaas, altijd bedacht op gevaar. De cavia of hamster vertelt je dat je de sprong in het onbekende moet wagen zonder onbezonnen te worden, en onbekende dingen moet onderzoeken op hun waarde. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.