• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Gordijn / Vitrage droom picture

Gordijn / Vitrage droom picture

Gepubliceerd op 11 juli 2021 om 07:00

Dromen over gordijnen, vitrage zonnescherm, lamellen of raamdecoratie, vertellen je iets over je persoonlijke groei en ontwikkelingen, maar ook over schaamte en verborgenheid. Een andere uitleg is dan ook het geestelijk terugtrekken, luister naar je innerlijke wijsheid en handel hierna zodat je zuivere antwoorden kunt vinden.

 

Het dichtdoen van gordijnen, vitrage, zonneschermen of lamellen in je droom of visioen, vertelt je over geheimzinnigheid en het onderdrukken van emoties en gedachten. Vaak probeer je iets verborgen te houden voor de buitenwereld. Een andere uitleg is het afsluiten en eenzaamheid in je leven. 

 

Dromen of visioenen over het openen van gordijnen, vitrage zonneschermen of lamellen vertellen je dat je klaar bent om iets te onthullen, je bent kaar om je te laten zien, nieuwe kansen op te zoeken. De schaamte en eenzaamheid is voorbij en de buitenwereld mag het weten. Visioenen of dromen over het aanbrengen van raamdecoratie gaan dan ook over creativiteit en spirituele groei in je leven, maar je wilt dit niet aan de buitenwereld laten zien totdat je er klaar voor bent.

 

Let goed op hoe de gordijnen, zonnescherm, vitrage enzovoorts eruit ziet, de kleuren, het materiaal enzovoorts. Dit geeft namelijk een heel goed beeld hoe je de droom kunt verklaren en/of dat je een positief of negatief gevoel hebt.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.