• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Keuken droom picture

Keuken droom picture

Gepubliceerd op 24 mei 2021 om 07:00

Dromen over een keuken weerspiegeld je vrouwelijke energie, je creativiteit, je ontdekkingen en de manier waarop je dus in het leven staat. Het is een bewustwordingsdroom die je verbinding laat maken met je meest pure en ware ik. Je bent als het ware de keuken, het koken ben jezelf enzovoorts. Het weerspiegeld daarnaast ook je hart, je bron, je basis en je gezin, familie, liefde en passies. 

    

Als je droomt over de keuken vertelt dit je over de behoefte aan warmte, geborgenheid, moedergevoelens en de liefde. Een ander uitleg is dat de keuken staat voor verandering, creativiteit, ontdekken, ontwikkelen, en een vorm van vernieuwing.

Als aanvullende uitleg kan het zijn dat de keuken verwijst naar onbalans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en dat je dus beslissingen moet maken, knopen door mag hakken en/of dat je meer mag luisteren naar zowel je intuïtie en je logische gedachtes (hoofd). 

 

Dromen over koken weerspiegelen ook huisje, boompje, beestje en alles wat erbij komt kijken - de emoties, de gevoelens, de warmte en de genegenheid, maar ook de angsten, verdriet enzovoorts. Je hebt behoefte hieraan, het verlangen naar en/of er is iets in je waakbestaan dat dit gevoel oproept en/of de aandacht nodig heeft. Dromen over koken, keuken weerspiegeld echt je gevoel, je waakbestaan en bewustwording van het feit dat. 

      

Een alternatieve uitleg is dat de keuken staat voor dagelijkse sleur, en gewoontes die doorbroken moeten worden door je inzichten te gebruiken. Let goed op hoe de keuken eruit ziet, de kleuren, het materiaal, geur, koken, bakken, potjes, pannen, afwas enzovoorts. Dit geeft namelijk een heel goed beeld hoe je de droom kunt verklaren en/of dat je een positief of negatief gevoel hebt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.