• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Bank / Sofa droom picture

Bank / Sofa droom picture

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 07:00

Zitten op een bank of sofa vertelt je de behoefte aan ontspannen en relax zijn. Daarnaast kan het verwijzen naar bezinning en alles van een afstandje wilt bekijken. Een andere uitleg is dat je op dit moment aan het ontspannen bent, rust zoekt en alles eerst wilt beoordelen voordat je verder gaat op je in geslagen levenspad.

De bank of sofa een verwijzing naar je hart, je bron, je basis, je meest pure ik omdat het vaak in je droom een verbinding heeft met woning, kamer, kot, huiskamer, gebouw enzovoorts. 

   

Dromen en visioenen over een bank, sofa vertellen je dat je je in je leven wat huiselijker op mag stellen. Een andere uitleg is dat je de behoefde hebt aan warmte, aan gezelligheid, knusheid, liefde en familie in je leven

Nog een andere uitleg is dat de bank een deel van je hart voorstelt die aandacht nodig heeft om een specifieke en persoonlijke, dicht bij je hart staande oplossing te vinden. Een alternatieve uitleg is dat je misschien wat lui over kunt komen of dat je over bepaalde zaken in je leven erg gemakkelijk denkt.  

   

Let goed op de stof,  kleur, het materiaal het vertelt je heel veel over de energie van je droom, het geeft de boodschap echt weer! en/of dat waar je aan mag denken tijdens het droom verklaren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.