• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Stoel droom picture

Stoel droom picture

Gepubliceerd op 30 juni 2021 om 07:00

Zitten op een stoel vertelt je de behoefte aan ontspannen en relax zijn. Daarnaast kan het verwijzen naar bezinning en alles van een afstandje wilt bekijken. Een andere uitleg is dat je op dit moment aan het ontspannen bent, rust zoekt en alles eerst wilt beoordelen voordat je verder gaat op je in geslagen levenspad.

 

Een andere uitleg is dat de stoel staat voor de manier waarop je in het leven staat, of dit in balans is kun je alleen zelf beantwoorden. De stoel is een verwijzing naar je hart, je bron, je basis, je meest pure ik omdat het vaak in je droom een verbinding heeft met woning, kamer, kot, huiskamer, gebouw enzovoorts. 

    

De stoel vertegenwoordigd een nieuwe manier van denken, aardend, terug naar je basis en je verbinden met je ware zelf. Een alternatieve uitleg is dat je opzoek bent naar ondersteuning en hulp van andere mensen.

De stoel kan zowel positief als negatief worden ervaren. Als alternatieve uitleg is dat een Stoel kan staan voor gelijkgestemde zoeken, het hebben van de behoefte om niet alleen te zijn maar mensen te ontmoeten.

 

Let goed op de stof,  kleur, het materiaal het vertelt je heel veel over de energie van je droom, het geeft de boodschap echt weer! en/of dat waar je aan mag denken tijdens het droom verklaren.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.