• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Zwemband droom picture

Zwemband droom picture

Gepubliceerd op 8 juli 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over een zwemband of ligbed vertellen je, dat je op zoek bent naar steun in je leven. Je hebt moeite met de ups en downs in het leven, de onverwachte golven die je moet overwinnen. Je ervaart hulp en ondersteuning en/of je hebt behoefte aan iemand of iets dat aan je zijde staat. Iemand of iets die je behoedt voor verdrinken in je eigen emoties, pijn en verdriet. 

   

Een andere uitleg is, dat je juist het gevoel hebt te veel gecontroleerd te worden. Je bent niet heel erg zelfstandig en ervaart problemen, emoties, pijn en verdriet. Als alternatief kan het duiden op out side the box denken, het onder controle hebben en/of met de juiste Tools handelen zodat het allemaal gemakkelijker en handelbaar wordt. 

 

Daarnaast weerspiegelen zwembandjes, ligbedjes ook het zomer gevoel en vakantie dromen energie. ontspannen en tot rust komen moment.   

       

Let op! 

Een droom of visioen over zwemmen vertelt je, dat je mee moet gaan met de golven van het leven. De ups en downs in het leven, emoties, gevoelens en onverwachte wendingen die zeer positief zijn, maar ook overweldigend kunnen zijn. Een andere uitleg is dat je verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties aan het onderzoeken bent. 

Nog een andere uitleg is dat je op zoek bent naar emotionele ondersteuning. Je gaat door een geestelijke moeilijke periode in je leven. Het water waarin je zwemt, is als het ware het smeermiddel van je psyche en vertegenwoordigt levensenergie.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.