• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Plastic flesje droom picture

Plastic flesje droom picture

Gepubliceerd op 6 juli 2021 om 07:00

Wanneer je een plastic flesje of plastic voorwerp ziet in je droom vertelt dit je dat je behoefte hebt aan een vernieuwde blik, reinigen, opruimen, schoonmaken maar vooral van het oogpunt dat wat er in het flesje zit ( de vloeistof bepaald) waar je behoefte aan hebt. (Zie Eten en drinken dromen) 

Als alternatief kan het staan voor bewustwording van het feit dat er iets in je leven de aandacht nodig heeft en/of dat je voor sommige dingen hulp moet vragen en/of aannemen. 

  

Een andere uitleg meer gezien vanuit het plastic flesje is als volgt. Een moment of situatie waarin je een ongezonde of onnatuurlijk ervaring hebt. Je kunt ook denken aan de boel neppen, faken en/of en onecht (niet authentiek) zijn in het leven. Je bent niet oprecht bezig en ontrouw aan je ware zelf. Een andere uitleg is dat plastic staat voor techniek die slecht is voor je energie en je gevoel. Vermijd chemische, plastic producten en eet natuurlijke voeding.

   

Een plastic flesje is rond en/of spiraal achtig het weerspiegeld dan ook het ervaren van de perfectie, het eeuwige en het onbreekbare in je leven. Een andere uitleg is, een compleet en oneindig gevoel dat wat geen einde kent of heeft. Nog een andere uitleg is, de overwinning op het innerlijke huwelijk tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Je liefdesrelatie heeft een onvoorwaardelijke toepassing gekregen. 

Een andere uitleg is dat je telkens in hetzelfde rondje beweegt met betrekking tot een bepaalde situatie in je leven. Oneindige herhaling, vastzitten van de gevoelens, emoties, situaties, en obstakels die je niet onder controle hebt. Een de belangrijkste uitleg is dat de cirkel en de spiraal de vagina, de baarmoeder en de geboorte van je lichaam van het leven vertegenwoordigen. Je erkent de innerlijke behoefte aan veiligheid en verzorging.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.