• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Spijkerbroek/ Jeans droom picture

Spijkerbroek/ Jeans droom picture

Gepubliceerd op 3 juli 2021 om 09:24

Dromen of visioenen over een spijkerbroek/ Jeans vertellen je iets over de manier waarop je naar de wereld presenteert. Hoe je voelt en de weerspiegeling wat je wilt uitdragen zowel vanuit je hart, je ziel, je bron en/of je uiterlijke verschijningsvorm. 

  

Een andere uitleg is dat je de ervaring kunt hebben van een situatie kan komen die negatieve energie bezit, je kunt verleidingen tegenkomen maar ook oneerlijke handelingen. Een andere uitleg is dat de spijkerbroek staat voor bescherming van de manier waarop je op aarde staat, de stabiele basis van je gedachten en opvoeding beschermt je. Een andere uitleg is dat je je afvraagt wat je rol is in een bepaalde situatie in het leven.

  

Een korte Jeans/spijkerbroek in je droom of visioen vertelt je dat je je open stelt voor nieuwe invloeden, en dat je graag meer van jezelf wilt laten zien. Maar een andere uitleg is dat je innerlijke kind of je jeugdige zelf zich graag wil uiten door wat speelser te reageren. Daarnaast is het altijd de manier waarop je op wilt presenteren en of hoe je voelt enzovoorts ( de weerspiegeling van wie of wat je wilt zijn en bent).  

   

Een alternatieve uitleg is dat je jezelf tekort doet, of dat je financiële situatie niet voldoende is. Een andere uitleg is dat de spijkerbroek / Jeans staat voor kracht, en sterk zijn geeft je succes voor de langere termijn. Let goed op de gaten, lapjes, stickers en zakken dit vertelt je iets over je zielskleuren, de manier waarop je jezelf wilt presenteren en/of hoe je voelt in de situatie en/of het moment van het leven.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jessy Kramer
4 maanden geleden

Goede uitleg, fijn dat er meerdere opties zijn waardoor ik de verklaring echt snap en op mijn eigen gevoel en leven kan toepassen.