• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Passiebloem droom picture

Passiebloem droom picture

Gepubliceerd op 29 juni 2021 om 07:00

Dromen of Visioenen over de passiebloem gaan over het overwinnen en het beklimmen van bergen en dalen. Speelsheid, het innerlijke kind dat tot uiting mag komen. Een andere uitleg is het terugkeren naar oude ongezonde patronen en automatische ( vertrouwde) gewoontes, relaties en vriendschappen.

    

Een andere uitleg is energetische draden, de verbinding tussen mensen gewenst en ongewenst, bewuste draden en onbewuste draden; haakjes en blijven plakkers. Een alternatieve uitleg is de positieve of negatieve verbinding met voorouders, karma, vorig leven en familieleden.

Een spirituele verklaring is dat de passiebloem je verbinding je met hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd. 

 

Spirituele Bloemen informatie. Het weerspiegeld de klimmer, de berg van het leven op, de heuvels en de dalen worden overwonnen als je voor de passiebloem kiest. Hoe klein de oppervlakte om te groeien en te leren in het leven ook is, je ziet de kansen en de mogelijkheden. Je neemt ze gewoon want je weet dat op het juiste moment de zon heerlijk gaat schijnen om puur te stralen.

Laat je de pure diepe en vooral tijd rovende bloem zien aan de wereld. en laat je door niets en niemand tegenhouden. 

 

Er zijn niet veel kansen zoals deze die op je pad komen, het kan maanden duren voordat je de juiste weg vind- zoeken en bekijken een andere weg kiezen en nog een keer overwegen. Je slaat je kleine draai-bladeren zo uit dat je vast klemt tussen de mogelijkheden en kansen- speels als een kind beklim je de toren-. Ga je terug als je bedankt dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt of laat je gewoon het verleden achter.

Ik gebruik het woord universum en spirit zodat je het geschreven verhaal op je eigen manier kunt invullen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan, het hiernamaals, de elementenwezens, natuurwezens, de engelen, opgestegen meesters, goden en godinnen, lichtwezens, gidsen, helpers etc. 

 

De passiebloem staat vervolgens ook bekend om zijn energetische draden, de verbinding tussen mensen gewenst en ongewenst, bewuste draden en onbewuste draden; haakjes en blijven plakkers. 

 

De passiebloem blijft altijd verbonden met de wortels van je kind zijn, je ouders en je verleden- ook al slinger je nog zo veel- je komt altijd weer terug naar het startpunt. Je trek energie uit de basis van je leven en je oorsprong- zo ook van je voorouders en familieleden, karma. De familie, vrienden zijn belangrijk van tijd tot tijd en besteed hier dan ook aandacht aan; het geeft je een gevoel van alleen maar toch samen. Daarnaast brengt de passiebloem je zoals het woord je misschien wel vertelt passie, genegenheid. Maar natuurlijk ook het oefenen en proberen van je passies, creativiteit en hartenwensen komen door de passiebloem tot uiting. 

 

Het universum, spirit werkt heel veel met de passiebloem om je te helpen met het vinden van je wortels, je innerlijke kind, je passies en het stukje bij beetje beklimmen van je persoonlijk levenspad. Het zijn je luchtwortels, die door het universum, spirit worden verzorgt. De passiebloem heeft alle aandacht nodig en het bloeiproces wordt dan ook nauwkeurig in de gaten gehouden.

Het element lucht is verbonden aan de passiebloem en natuurlijk staat de passiebloem met zijn voeten in de aarde, maar zijn wortels klimmen tegen elke muur op, en daardoor zijn de luchtwortels dan ook een heel belangrijk onderdeel om aandacht aan te schenken. De wortels zijn net zo belangrijk als de prachtige bloem, beide bezitten ze een geweldige energie die zowel aantrekt als afstoot – het zuivert de ongezonde of negatieve energie en zet het om in positieve energie. Daarnaast zorgt de passiebloem voor doorstroming van oude karma, oplossen van energie en veranderen van vastzittende patronen.   

 

 

WAT KAN DE PASSIEBLOEM VOOR JE BETEKENEN:

Tot diep in de kern is de passiebloem gemaakt, pure liefde en genegenheid wordt hiermee uitgestraald elke klein detail wordt bekeken en overwogen. Er zijn in je plannen en wensen geen fouten te ontdekken, maar eer dat je er bent dan is er veel tijd verstreken. Neem dus de tijd om te ontwikkelen, te groeien en te leren want dan kom je met kleine stapjes daar waar je wilt zijn. De passiebloem brengt je meer dan je kunt wensen, passie, genegenheid, warmte van je hart energie. De creativiteit die vanuit je hart stroomt, je passies en je hobby’s zijn een heel erg belangrijk onderdeel van je leven en je levenspad.

Kijk in het karma van je verleden, je familie en je vorige levens, je wortels en de energiedraden die je hebt uitstaan naar alles en iedereen. Haakjes, blijven-plakkers, aan-hakers, energetische draden die maar niet loskomen uit je systeem, verbreek de koorden en bekijk je eigen inbreng, je eigen haakjes en je eigen energielijnen voordat je verder gaat – je word je bewust van het feit dat je zelf meer invloed hebt dan je in eerste instantie dacht-. Je ervaart bewustwording van het feit dat jezelf karma, energetische dingen kunt veranderen.

 

Dat je de levensberg niet alleen hoeft te beklimmen; hulp is dichterbij dan je denkt, je moet het alleen wel vragen. Waar haak je aan op je levenspad, via welke weg kom ik dichter bij mijn levensdoel en via welke weg ga ik er verder vanaf. Neem de tijd om te bloeien, de eerste knoppen zijn misschien niet succesvol of hebben moeite met ontwikkelen maar er komt een moment dat alles op de juiste plek op het juiste moment is aangekomen. De energie stroomt van boven naar beneden dus ga niet zweven maar blijf je bewust van de wortels, je basis en je energetische haakjes of je het nu leuk vindt of niet je bent altijd verbonden met je verleden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.