• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Tape / Plakband droom picture

Tape / Plakband droom picture

Gepubliceerd op 27 juni 2021 om 07:00

Als je Tape /Plakband ziet of gebruikt in je droom of visioen vertelt dit je over het voelen of ervaren van een beperking of een behoefte aan terughoudendheid. Er kan zelfs een gevoel van te kortkomen zijn; of het niet niet voor elkaar hebben gekregen; het niet kunnen overbruggen en het niet aan elkaar kunnen knopen (de puzzel niet in elkaar kunnen leggen).  

 

Een andere uitleg is dat tape/plakband staat voor het proberen dingen te bevestigen (logisch maken), dingen die je al had afgesloten moeten voor jouw gevoel toch nog even de aandacht krijgen. Dit kun je zowel positief als negatief ervaren. Sommige dingen zijn nu eenmaal afgesloten maar worden toch nog opnieuw geopend enzovoorts door invloed van buitenaf en/of door dat je op onbewust niveau er toch nog niet klaar mee blijkt te zijn.  

    

Een andere uitleg is dat je simpelweg dingen en problemen aan elkaar wilt plakken. Een verkeerd beeld hebben van iets en/of iets echt willen lijnen, repareren tegen beter weten in. Let goed op wat er op het tape/plak bent staat en/of welke vormen het heeft, hier kunnen aanwijzingen zitten die je kunt gebruiken om de droom te verklaren.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.