• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Pinpas, Creditcard droom picture

Pinpas, Creditcard droom picture

Gepubliceerd op 25 juni 2021 om 07:00

Dromen of visioenen over het bezitten van een betaalpas, pinpas, online (digitaal) betalen of creditcard vertellen je dat je een moderne kijk hebt op geld en geld geeft op zijn beurt weer aan dat succes en welvaart binnen je bereik liggen.

 

Geld kan symbool staan voor zelfvertrouwen, succes of normen en waarden. Dit kan verwijzen naar overvloed ongeacht in welke vorm het is! Je kunt denken aan gezondheid, wijsheid, kennis, geluk, liefde, geld op de bank etc.

Daarnaast kan het in het bezit zijn van een betaalpas, pinpas, creditcard verwijzen het hebben van geloof in je eigen kunnen en levenskennis. Een andere uitleg is dat een droom over geld verwijst naar je houding ten opzichte van de liefde en kwesties van het hart, maar ook je houden ten opzicht van geld, overvloed en rijkdom dit kun je zowel positief als negatief ervaren. 

        

Dromen of visioenen over een gebroken betaalpas, pinpas of creditcard (digitaal-online betalen) vertellen je dat je financieel, emotioneel, overvloedig ongeacht de vorm of het verlangen niet in balans is. Een andere uitleg is de angst rond vermogen, geld, rijkdom, inzicht, kennis, wijsheid, gezondheid en/of het gevoel van verdeeld zijn. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je jezelf onderweg bent verloren en je voelt je geestelijke beperking en/of beperking vanuit hogere hand, het universum, onkunde en/of ongunst. 

   

Een pinpas, betaalpas, online betalen of creditcard die het niet doet in je droom of visioen vertelt je dat je het gevoel hebt dat je iets wordt ontnomen ( je kunt het jezelf ook ontnemen!). Je hebt plannen, wensen die je wel wilt uitvoeren, maar misschien komt dit komt omdat de tijd nog niet daar is, of omdat je echt de financiële middelen niet bezit. Je ziet ook niet de mogelijkheden om je financieel, emotioneel of geestelijk beter te maken. 

 

Als aanvullend alternatief is de een creditcard, pinpas, betaalpas, (digitaal, online betalen)  ook kan duiden op het hebben van credit en/of schulden, angst rond geld, inkomen, overeenkomsten met bijvoorbeeld bank of overige instanties die je als een soort verwerking in je droomwereld verschijnen. Stress, burn-out, problemen worden hierin weerspiegeld richting bewustwording van het feit dat.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.