• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Metro droom picture

Metro droom picture

Gepubliceerd op 22 maart 2021 om 07:00

Dromen over een Metro gaan over de innerlijke reis, levensreis, de weg die je op dit moment bewandeld. Een hele belangrijke uitleg is dat de metro de baarmoeder van het leven weerspiegeld, de tunnel van het donkere naar het licht toe!.

De levensweg die je diep in je ziel voelt, ervaart enzovoorts. De innerlijke demonen, de obstakels, de levenslessen en uiteindelijk het nieuwe positieve dat er aan komt. Soms moet je diep graven om daar te komen waar je moet en/of wilt zijn in het leven 

 

Als je droomt of een visioen hebt dat je in de metro zit vertelt dit je dat je onbewust je doel probeert te bereiken in je leven. Je verkent verborgen aspecten van jezelf, de dingen van je eigenschappen en je karakter die je nog niet kende, maar ook het ontwikkelen van je talenten. Een alternatieve uitleg is dat je een haastige beslissing aan het nemen bent zonder dat je er goed over na hebt gedacht.  

   

Daarnaast kan het ook verbonden zijn met je sociale groei, vriendschapen en persoonlijke ontwikkeling, gelijkgestemde mogelijkheden. Maar ook het ervaren van voorgenomen nieuwe kans, een innerlijke en uiterlijke reis die je wilt maken. Je bepaalt zelf waar je uitstapt of waar je stopt tijdens je veranderingen in het leven. 

Een andere uitleg is het ervaren van de geestelijke of spirituele vooruitgang in het leven en/of het willen verbinden met gelijkgestemde enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.