• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Schreeuwen dromen

Schreeuwen dromen

Gepubliceerd op 4 mei 2021 om 14:13

Dromen waarin je roept, schreeuwt vertelt je over het uiten van je emoties, gevoelens, ervaringen, verdriet. Het delen van je verhaal vanuit diepste van je ziel, je bron, je basis, je gevoel. Alsof het uit het puntje van je tenen komt, alsof je diep moest graven.

 

Het zijn vaak de dingen die heel diep verborgen liggen maar (hard vanuit het hart) nodig geuit moeten worden. Dromen zijn een verwerking van je dagelijkse leven, luister je ?.. inclusief naar jezelf en iedereen die erbij betrokken is.  

Een andere uitleg is het gevoel van niet gehoord worden, alsof je er niet toedoet; en/of je het negatieve gevoel ervaart.  Burn-out, stress ervaringen zijn bij schreeuw dromen vaak een signaal. Vragen om aandacht wordt in deze droom weerspiegeld - dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.  

  

Het los komen van vast ongezonde oude patronen, het uiten van je diepste verlangens op zowel onbewust als waakbestaan bewust niveau. Nog een uitleg is dat dit duidt op een gebrek aan controle en kracht in je leven, je projecteert of spiegelt je innerlijke paniek in de droom 

Een andere uitleg is het gevoel van hulpeloosheid en niet goed in staat zijn om een duidelijk besluit te nemen 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.