• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Thee droom picture

Thee droom picture

Gepubliceerd op 20 juni 2021 om 07:00

Als je droomt of een visioen hebt dat je thee zet of thee drinkt, vertelt dit je over tevredenheid met je leven en de rust die je kunt ervaren, want tijdens het theedrinken komen je ziel en geest in overeenstemming. Een andere uitleg is dat je de tijd neemt met betrekking tot een bepaalde relatie of situatie in je leven.

 

Als je thee en theekopjes ziet in je droom of visioen vertelt dit je dat je de behoefte hebt om spiritueler te zijn, en ook naar spirituele verlichting te verlangen in je leven. Een andere uitleg is dat je je bewust bent van de keuzes die je maakt, evenwicht en gedegenheid gaan je nieuwe inzichten geven.  

   

Thee dromen noem ik bewustwordingsdromen - waarin je dus jezelf als het ware een spiegel voorhoud. Mogelijke verwijzing naar verslavingsgevoelige dranken (inclusief thee dromen) staan met stip bovenaan het lijstje met signalen naar gedrag en/of wake-up call. 

   

Dromen over het lezen van theeblaadjes vertellen je dat je inzicht wilt krijgen of dat je graag antwoorden wilt ontvangen vanuit het hiernamaals, het kan zijn dat je je afvraagt wat je doel op aarde is, of welke kant je op wil met je leven. 

Een andere uitleg is dat het lezen van theeblaadjes vertelt dat je geen concrete doelen hebt, geen zuivere mening, dat je niet zeker van je zaak bent, en gelooft in magie, voorspellingen waaraan je je leven wijdt of waarvoor je gevoelig bent. 

  

Thee weerspiegeld het element water en/of het drinken van water.  Thee enzovoorts vertelt je iets over schoonmaken, reinigen, opruimen en nieuwe visie vertegenwoordigd. Nog een andere uitleg is dat thee verbonden is met natuurgeloven, kruiden kunde en wijsheid vanuit natuurreligie enzovoorts. Bewustwording vanuit dit optiek en/of hiermee werken als levensdoel enzovoorts.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.