• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Wc papier droom picture

Wc papier droom picture

Gepubliceerd op 2 mei 2021 om 07:00

Wc papier dromen vertellen je al het oude ongezonde aan het los laten bent. Het zuiveren van emoties, problemen, gevoelens, je diepste innerlijke ik en het loslaten van oude problemen. Het wc papier staat voor de controle, de laatste handeling "bijna letterlijk", het definitief schoonmaken en afvegen van dat wat niet meer bij je past. 

 

Naar de wc gaan is je meest pure en ware ik, je blote of naakte waarheid. Het is dat stukje dat je met niemand anders deelt behalve met jezelf. Het zijn je persoonlijke gevoelens die je hebt afgewezen en waar je graag vanaf bent. Een andere uitleg is de innerlijke ontwikkelingen en wijsheid die je in het verleden hebt opgedaan. 

  

 

Wc papier bij het plassen 

Als je droomt over het afvegen na het plassen dan vertelt dit je over het loslaten van oude gewoontes, problemen, angsten en opgekropte emoties, maar ook over karaktereigenschappen waarvan je zelf denkt dat ze onwenselijk zijn. 

Een andere uitleg is het bewust worden dat je het oude en het negatieve moet loslaten en een plek moet geven, je ruimt op en maakt je klaar voor iets nieuws. Je ziet de signalen, je erkent de ongezonde

 

Wc papier bij het poepen

Als je een droomt hebt over poep (anus) of over je stoelgang afvegen dan vertelt dit je over het loslaten van oude gewoontes, problemen, angsten en opgekropte emoties, maar ook over karaktereigenschappen waarvan je zelf denkt dat ze onwenselijk zijn.

Een andere uitleg is het bewust worden dat je het oude en het negatieve moet loslaten en een plek moet geven, je ruimt op en maakt je klaar voor iets nieuws. Je ziet de signalen, je erkent de ongezonde patronen en oude situatie en laat deze gaan; als het ware poep je het ongezonde eruit 

 

WC papier op!

Een uitleg is dat je het los laten, het ongezonde, dat wat niet meer bij je past - nog niet kunt los laten en/of dat je dit proces onder controle houd. Daarnaast komt er ook een stukje angst bij kijken voor het nieuwe onbekende enzovoorts. Nog een andere uitleg is dat als het wc papier op is dat er sprake kan zijn van iets geforceerd los laten en/of iets niet netjes afhandelen dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.