• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Fruitschaal droom picture

Fruitschaal droom picture

Gepubliceerd op 25 mei 2021 om 07:00

Dromen over een fruitschaal, vertellen je iets over de manier waarop je in het leven staat. Je kunt dan denken aan bewust wording van het feit nieuwe en vruchtbare kansen en gezondheid die verbetert.

   

Maar ook voorspoed en een goed voorteken vanuit overvloed dit kan natuurlijk van alles zijn geld, gezondheid, inzicht, leren en studeren enzovoorts. Nog een andere uitleg is dat Fruit staat ook vaak voor seksuele opwinding, en seksuele behoefte en/of het verlangen naar genegenheid en dat kan ook zelfliefde zijn!.

 

De banaan verwijst naar het mannelijke geslachtsdeel de penis. En de peren naar het vrouwelijke lichamelijke aspect. De sinaasappel verwijst naar de vrouwelijke borsten. Let dus goed op wat er op je fruitschaal ligt dit geeft inzicht in de behoeftes en de verlangens. 

 

Fruitsalade in je droom gaat dan ook over de keuzemogelijkheden die je hebt richting je succes. Een andere uitleg is dat je juist geen keuzes kunt maken, omdat je niet voldoende informatie hebt ontvangen, of omdat je de juiste gedachtegang niet bezit. Daarnaast weerspiegeld de fruitschaal ook het voorjaar, de zomer, het vakantie gevoel, ontspannenheid en gezelligheid.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.