• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Papegraai droom picture

Papegraai droom picture

Gepubliceerd op 23 juni 2021 om 09:09

Dromen of visioenen over een papegaai vertellen je over de mogelijkheden om nieuwe richtingen in te slaan, echter je moet wel oppassen voor roddels en twijfels die men, of jijzelf, verspreidt. Ook kunnen papegaaien ons het grootste geheim vertellen wat je altijd al wilde weten.

 

Een pratende papegaai in je dromen of visioen vertelt je dat er misschien lichtzinnig gedrag en geroddel onder je geliefden is, kennissen die je best wel eens tegen kunnen vallen, of misschien kom je wel iets van je vrienden te weten wat je graag wilt delen met anderen.

 

Dromen of visioenen over het zien slapen van een papegaai, vertellen je over een onderbreking van onenigheid binnen het gezin, dit kan zowel positief als negatief zijn, maar ook over ruzie en roddel binnen je familie, waardoor er wel eens een breekpunt kan ontstaan die niet meer te repareren is.

 

Dromen of visioenen over een dode papegaai vertellen je dat er ergens een einde aan komt. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Een aanverwante uitleg is dat je enige vorm van tegenslagen zult ervaren in je privéleven, of achteruitgang op het sociale vlak. Een andere uitleg is dat de roddels zijn gestopt, de laster verdwijnt, of je laat het los en je bent er klaar mee, of je wilt er niet meer naar terugkijken.  

 

Een vogel is altijd een mooi voorteken ongeacht het soort. Een vogel in je droom vertelt je ook iets over de manier waarop je anderen benadert; dat kan uit de hoogte en groots zijn, maar wel vanuit een positieve instelling. Een andere uitleg is dat de vogel je komt ondersteunen, als een totemdier en/of vanuit het hiernamaals en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.