• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Parkiet droom picture

Parkiet droom picture

Gepubliceerd op 14 mei 2021 om 08:53

Dromen over een parkiet vertellen je over nieuwe inzichten, berichten, ideeën en mogelijkheden die als geroepen komen. Een andere uitleg is dat je je bewust wordt van het feit dat je vraag om hulp is gehoord. 

Een andere uitleg is, dat het tijd wordt dat je de vleugels eens uitstrekt, en kijkt waar de wind je brengt. Je moet dus bij een parkiet droom je hart eens geloven, en je ratio opzij zetten om nieuwe kansen en inzichten te krijgen.

Dromen over een parkiet vertellen ook de mogelijkheden om nieuwe richtingen in te slaan, echter je moet wel oppassen voor roddels en twijfels die men, of jijzelf, verspreidt. Ook kunnen parkieten zijn die ons het grootste geheim vertellen wat je altijd al wilde weten.

 

Een vogel is altijd een mooi voorteken ongeacht het soort. Een vogel in je droom vertelt je ook iets over de manier waarop je anderen benadert; dat kan uit de hoogte en groots zijn, maar wel vanuit een positieve instelling. Een andere uitleg is dat de vogel je komt ondersteunen, als een totemdier en/of vanuit het hiernamaals en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.