• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Wereldbol droom picture

Wereldbol droom picture

Gepubliceerd op 21 juni 2021 om 07:00

Wereldbol of wereldkaart in je droom vertelt je iets over manier waarop je in het leven staat; je spiegeld het land en/of landen waarmee je in verbinding wilt staan. Een ander uitleg is dat landen  de wereldbol /wereldkaart) je aanpreken op hoe je voelt en wat je wilt in het leven.

 

Het land weerspiegeld je status, het land weerspiegeld je verlangens, je gevoelens, gemis, wensen, dromen en het onbekende. Maar je kunt ook denken aan vorige levens, angsten, emoties, karma, herinneringen en trauma.

Landen waarmee je een verbinding hebt raken je basis, je wortels, je referentiekader, je voorouders, je geschiedenis aan en dan kun je dit zowel positief als negatief ervaren.

Ben je bijvoorbeeld niet in Nederland of België geboren maar in Engeland dan is de kans groot dat je dromen of visioenen ook vanuit je Engeland afspelen; je geschiedenis en/of dat van je voorouders.

Het heeft invloed op jezelf, hoe je naar de wereld kijkt en hoe referentiekader synchroniseert op de droom of visioen verklaring. Het kan dus heel goed zijn dat dromen over Engeland voor jou een hele andere lading hebben dan voor iemand die in Amerika is geboren. 

 

Dromen over een wereldbol, wereldkaart vertellen je dus dat je Inzicht probeert te krijgen in een bepaalde situatie - keuzestress en/of duidelijkheid willen maar niet kunnen vinden. Een andere uitleg is overwinning, succes, de onbegrensde mogelijkheden van een reis die je maakt in je leven.

 

Een andere uitleg is onbalans of chaos in je huidige situatie die je niet onder controle hebt, dat je de behoefte hebt aan een nieuwe omgeving en aan je huidige situatie wilt ontsnappen. Een alternatieve uitleg is dat je je horizon wilt verbreden en daarvoor aanpassingen in je leven wilt aanbrengen.

 

Dromen over een wereldbol, wereldkaart vertelt je iets over een spirituele verbinding, groei en ontwikkeling. Nog een andere uitleg is dat het buitenland de innerlijke en/of uiterlijke reis kan vertegenwoordigen. Een alternatieve uitleg is zielsroeping, zielsverbinding, vorig leven en/of levensopdracht. 

 

Een spirituele uitleg is dat de droom alle elementen vertegenwoordigd - aarde, vuur, water, lucht. Maar ook alle dieren, natuur, mens, elementenwezens enzovoorts. De planeet aarde en/of het eventuele buitenaardse en je levensdoel zoals opkomen voor klimaat, natuur en/of werken met natuurlijk manieren - geloofsovertuigingen enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.