• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Zenit droom picture

Zenit droom picture

Gepubliceerd op 8 januari 2021 om 07:00

Zenit is het hoogste punt van de hemel gezien vanuit het punt waar je als waarnemer staat. Het vertelt je dat je een nieuwe zicht hebt op de situatie. De juiste zicht op de situatie en/of het aanpassen van je levensvisie en zelfreflectie. Een andere uitleg is dat de zenit (omhoog-kijker) duid op inzicht willen, hulp willen vanuit het universum, overleden geliefdes, gidsen, helpers en ondersteuners. Het is een spiritueel verlangen en een persoonlijke mindfulness moment of groei proces. 

     

Daarnaast kan het ook staan voor de zielstreden, de levenstrap, ladder en de trede die je omhoog stapt ongeacht je situatie. Met andere woorden je stap een stapje hoger - dit kan een verbinding hebben met werk, geld, leren en studeren, vriendschappen, rijkdommen vanuit de overvloed ervaring.  

 

Nog een andere uitleg is dat een droom waarin je dus staart naar het hoogste punt, kan duiden op stress, burn-out, oververmoeidheid en bewustwording van het feit dat. Tijd om eens voor jezelf te zorgen, te ontspannen en/of nee te zeggen dat alles wat je van je levenstrede, levenspad afhoud.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.