• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Flamingo droom picture

Flamingo droom picture

Gepubliceerd op 19 juni 2021 om 07:00

Een droom over een Flamingo vertelt je iets over het ervaren van nieuwe dingen, ervaringen, stromend vanuit je hartchakra, je hartenergie. Het weerspiegeld een nieuwe stroming in je leven. Als aanvulling kan het ook een nieuwe stroming zijn van oude patronen en/of situaties.

 

Nieuwe leven inblazen van iets wat je eerder had afgesloten. Nog een uitleg is dat iets of iemand in je omgeving nieuwe energie en/of passie brengt. Je ervaart nieuwe verlangens, gevoelens, kansen enzovoorts. Een andere uitleg is dat je een compleet nieuwe levensweg inslaat en klaar ben om jezelf aan de wereld te laten zien. 

 

Samenwerken en sociale verbindingen, gelijkgestemde, tweelingzielen en/of groepsverbindingen(verband). Het verlangen naar een actief leven in het middelpunt staan en/of willen staan. Je kunt ook denken aan gelijkgestemde en sparren over iets wat je heel belangrijk vind. Het laten zien van je zielskleuren is een alternatieve uitleg en/of het op komen voor dat waar je in gelooft ongeacht wat en ander er van vind. 

    

Nog een belangrijke uitleg is het druk maken over je uiterlijke verschijningsvorm, de manier waarop je naar de wereld wilt presenteren. Onzekerheid en een onprettig gevoel ervaren als je in de aanwezigheid bent van de sociale wereld en/of buitenwereld.  

 

Een spirituele uitleg is dat de flamingo een verbinding is tussen het element water en het element aarde. Waardoor het ook de tussen periode weerspiegeld (de brug tussen A en B). Je kunt als het ware de emoties en gevoelens ervaren en daarna spirituele ontwaken. De start van een solide basis opbouwen richting vruchtbaarheid en een huiselijk warm gevoel ( levensdoel, zielsopdracht en de baarmoeder van het leven).   

Dromen over een flamingo geeft dus iets nieuws aan, dat puur vanuit je hartchakra stroomt, maar moet nog wel worden opgebouwd - structuur krijgen enzovoorts. De weg naar Becoming is van start gegaan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.