• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Strand droom picture

Strand droom picture

Gepubliceerd op 17 juni 2021 om 10:46

Als je een strand ziet in je droom of visioen vertelt het strand de overgang tussen twee verschillende kanten van jezelf. Het rationele denken van het strand en de waterkant staan voor het gevoel en emoties. 

 

Een andere uitleg van het strand is dat je in een overgangsfase zit in je leven, je moet nog uitzoeken wat je wilt bereiken of welke kant je leven op moet gaan. Het strand is vaak de tussen stop, het moment waarop je reflecteert, ontspant, nieuwe keuzes maakt, het moment waarop je dus stilstaat maar wel alvast gaat werken aan je dromen, wensen, ideeën en mogelijkheden enzovoorts. 

    

Een andere uitleg is dat het strand de plek is waar het spirituele tot uiting kan komen en overgaat in een gewaarwording of bewustwording van een geloof, magie, het spirituele in je leven. Het is de brug tussen emoties en gevoelens, de wortels van het verleden en het onbekende van het heden.

 

Het is een reflectie tussen diep duiken in je verleden (ziels-leven, baarmoeder van het leven stromend vanuit water en zee) en het opbouwen van een nieuwe ik en/of levensopdracht. Een aanvullende verklaring is het opbouwen van een oefen droom kasteel, uitzoeken, proberen en inclusief het voelen en ervaren vanuit je hart, je bron, je basis en alles wat erbij komt kijken. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.