• Gratis blog
  • Dromen
  • Visioenen
  • Dreaming
Start » Zonnebril droom picture

Zonnebril droom picture

Gepubliceerd op 14 juni 2021 om 09:33

Dromen over een zonnebril vertellen je bescherming wilt ervaren, dat dingen niet helder zijn. Je probeert meer inzicht te krijgen, het verlangen naar hulp en ondersteuning (inclusief die van jezelf). 

Een andere uitleg is dat je geen heldere blik of kijk op de huidige situatie hebt. Een andere uitleg is dat je bewust op zoek bent naar antwoorden in je leven, je wilt inzicht in het hoe of waarom. Ook kan er sprake zijn van misverstanden die je verkeerd hebt ingeschat en die je wilt rechtzetten of wilt overwegen.

 

Dromen over een zonnebril staan in verbinding met de bril droom uitleg - het komt volledig met elkaar overeen behalve dat de zonnebril ook een verbinding heeft met zomer, voorjaar en de zon en de maan invloed.

  

Waardoor de zonnebril dromen dus bescherming van de juiste inzichten, kansen, invloed enzovoorts betekend. Daarnaast kan de zonnebril ook een verwijzing zijn naar in het duister tasten, op gevoel (hart) handelen en je intuïtie gebruiken. Dit kan zowel positief als negatief worden ervaart.  Let goed op de kleur van de zonnebril het vertelt je veel over de betekenis van de droom, zie kleuren in dromen! 

 

Nog een andere uitleg is dat de zonnebril een stukje identiteit van jezelf vertegenwoordigd, misschien heb je een bril in je waakbestaan en/of zou je er één moeten. Een spirituele uitleg is dat de zonnebril een stukje bescherming vanuit het hogere, universum en/of dat waarmee je in verbinding staat weerspiegeld. Achter glas is alles mooier toch?. Door een roze bril kijken is een alternatieve uitleg.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.