• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Medicijnen droom picture

Medicijnen droom picture

Gepubliceerd op 22 mei 2021 om 12:12

Dromen over het krijgen van medicijnen vertelt je dat je aan het genezen bent, je moet vooral denken aan spirituele en/of innerlijke genezing. Daarnaast staat het ook voor het genezen van geestelijke, lichamelijke of emotionele problemen die je op moet lossen.

 

Bewustwording van het feit dat en verwerken van alles wat ongezond is. Dat geld ook voor je persoonlijke grenzen en je bescherming.    

Een andere uitleg is dat door de medicijnen je pijnen en verdriet, emoties, gevoelens even zijn verdwenen, het kan een tijdelijke werking hebben, zodat je bewust wordt dat je dingen uit het verleden moet loslaten om te kunnen verwerken.  

Een alternatieve uitleg is dat je gebeden, je vraag om hulp is aangekomen en dat je nu klaar bent om de situatie en/of dat waar je doorheen gaat vanuit een ander perspectief bekijkt. 

 

Daarnaast kan een medicijn droom ook verwijzen naar een burn-out, stress, problemen, angsten, verdriet en bewustwording van het feit dat. Nog een belangrijke uitleg is dat medicijnen natuurlijk een vastgeroest patroon kunnen verwijzen en/of verslavend gedrag, gewoonte dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.  

Let goed op wat je geneest en/of wat voor soort medicijn je gebruikt hierin zit namelijk een aanwijzing wat je mag helen en genezen. Je bent in je droom namelijk altijd zelfs het medicijn, de dokter, specialist enzovoorts. Het is een weerspiegeling van hoe je voelt enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.