• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Park droom picture

Park droom picture

Gepubliceerd op 15 mei 2021 om 13:38

Dromen of een visioen over een park met veel groen, bomen en bloemen vertellen je over geluk en comfort in je leven, maar ook over nieuwe ideeën, en mogelijkheden. Een andere uitleg is dat je veel plezier binnen het gezin zult ervaren.

 

Een park is een plek in je hart, je bron, je basis dat je vooral sociaal wilt inzetten. Dit kan het gevoel van gelijkgestemde vinden zijn, maar ook de behoefte om naar buiten te treden weerspiegelen. Een park is het verlengde van jezelf, je hart je bron, je basis en/of waarmee je een diepe connectie hebt.  De behoefte om te delen, plezier te maken, naar buiten te treden en/of gelijkgestemde te vinden en/of aan te trekken.   

 

Dromen of visioenen over mooi park vertellen je dat je een goede en misschien vreugdevolle periode tegenmoet gaat, er komen nieuwe kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden jouw kant op. Je ervaart dat alles wat je nu onderneemt succesvol en gemakkelijk verloopt. Een andere uitleg is rust en de balans vinden tussen werk en gezin, je mannelijke en vrouwelijke energie. 

 

Let goed op wat er aanwezig is in het park, mensen, vijver, dieren, muziek enzovoorts dit vertelt heel veel over hoe je de droom kunt verklaren en/of bewust kunt ervaren. 

 

Dromen of visioenen over park dat dor of vergaan is vertellen je dat je de laatste tijd je wensen, dromen, ideeën of relaties geen aandacht hebt geschonken en daardoor kan het niet groeien, bloeien en ontwikkelen. Neem jezelf eens onder de loep en verander je plannen, wensen of je gedrag ten opzichte van je doel en je relatie. Een andere belangrijke uitleg is dat er sprake kan zijn van eenzaamheid, communicatieproblemen, burn-out, depressie enzovoorts. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.