• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Printer droom picture

Printer droom picture

Gepubliceerd op 11 mei 2021 om 07:00

Dromen over een printer vertelt je dat je opzoek bent naar jezelf, emoties, gevoelens. Je kunt denken aan de zoektocht naar informatie, kennis, wijsheid en inzichten in een bepaalde situatie en/of gevoel. Je wilt communiceren met jezelf en/of de situatie waarin je zit, inclusief zielsgevoelens en hartgerichte dingen maar ook je emoties en zielsdeuren.

 

Een andere uitleg is dat je iets tastbaar wilt maken, inzichtelijk en/of je wilt het aanraken zodat je het een plek kunt geven in je leven en/of situatie. 

De printer is verbonden met je werk en of de wereld buiten jezelf om - sociale media invloed of invloed buiten jezelf om.  De zoektocht naar prikkels, communicatie en jezelf creatief uiten. Het van je afschrijven en helen en genezen.

 

Een andere uitleg is dat er sprake kan zijn van burn-out, stress, overmatig denken en te veel bezig zijn met de theorie en plaats van met hartgericht denken. Nog een andere uitleg is dat printen duid op het verwerken van oude ongezonde situatie alsof je het van jezelf schrijft, het openen van zielsdeuren. 

 

Dromen over een printer vertelt je ook dat je wederom graag contact opneemt met een bepaalde persoon in je leven en/of een bepaalde eigenschap die je nodig hebt. Een andere uitleg is dat deze persoon en/of de eigenschappen van deze persoon een speciale boodschap zou willen doorgeven. 

 

Het weerspiegeld de manier van communiceren en praten over gevoelens en alles waar je op dit moment waar doorheen gaat. Nog een andere uitleg is dat schrijven en/of delen van je persoonlijk verhaal je levensdoel, zielsopdracht is creatieve expressie en unieke creatieve verlangens. 

   

Als je een document afdrukt ziet in je droom vertelt dit je dat er een situatie, relatie uit het heden maar ook uit het verleden is die je aandacht nodig heeft. Een andere uitleg is dat er iets in je leven speelt wat niet goed is, misschien een verwrongen of onrealistische situatie die je moet onderzoeken. 

  

Een andere uitleg voor een document uitprinten is dat je ergens een duidelijker beeld van wilt hebben, zodat je meer inzicht hebt, meer informatie, en het beter kunt beoordelen. Nog een andere uitleg is het verlangen naar het verleden en het loslaten, helen en genezen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.