• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Aap droom picture

Aap droom picture

Gepubliceerd op 29 april 2021 om 13:43

Als je droomt of een visioen ziet over apen, betekent dit het gevoel ervaren van obstakels. Met als belangrijke aanvulling is het gevoel van tegenslag en teleurstelling. Maar ook ondeugendheid, speelsheid, het innerlijke kind heeft op dit moment de aandacht nodig. Het uiten van je echte pure en ware (oerdier) ik. 

 

Een andere uitleg is dat je meer je wilde innerlijke kant naar voren mag laten komen, en vooral de sensuele en seksuele gevoelens.  Een andere uitleg is het na-apen van andere mensen om je heen, je lijkt zelf niet in staat te zijn om iets nieuws te bedenken. Je kinderlijke en fascinerende kant van je karakter heeft meer aandacht nodig als je droomt of een visioen hebt over een aap.

 

Een alternatieve uitleg is dat je nodig wat rustiger en meer gedegen zou moeten handelen; je lijkt over te lopen van enthousiasme dat je niet kunt beteugelen. Nog een andere uitleg is het horen, zien en zwijgen bewustwording.  

Dromen of visioenen over de aap vertellen je ook iets over de basis verbinding met het hiernamaals, het universum en je spirituele groei en ontwikkeling. De eerste basis is gezet voor een verdiepende ontwikkeling en groei- je staat als het ware aan het begin van alles!. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.