• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Oma droom picture

Oma droom picture

Gepubliceerd op 9 mei 2021 om 09:09

Dromen of visioen over je oma vertellen je over veiligheid, verzorging en onvoorwaardelijke liefde die je ontvangt. Je projecteert of spiegelt de karaktereigenschappen van je oma omdat je deze waardeert, mist of juist nodig hebt om succesvol je droom, wens of idee te realiseren.

 

Een andere uitleg is wijsheid maar ook eigenwijsheid, kennis willen delen, en ook de rotsvastheid en kracht die je oma met zich meedraagt. 

Een droom over je, grootmoeder, overgrootmoeder en/of je voorouder staan in verbinding met de geschiedenis, Karma, familiestamboom. Je kunt ook denken aan de wortels van je leven de manier waarop je in het leven staan hoe je familie in het leven staat (referentiekader) 

 

Een alternatieve uitleg is de wens om overgrootmoeder te worden, daarnaast kan het ook een verwijzing zijn naar een eventuele (in waakbestaan) wakker stand levenservaring die te maken heeft met moeder/ overgrootmoeder, grootmoeder ervaring of moment. Het is een weerspiegeling van je de meest vrouwelijke en verzorgende energie die er bestaat. De groot moeder, oma, overgroot geeft dan ook vruchtbaarheid en kracht aan. 

 

Je oma, grootmoeder weerspiegeld je wortels, je basis, je verleden, je geschiedenis en de toekomst. Ze weerspiegeld, het kind, de volwassen vrouw en de oude ervaren mens tegelijkertijd. De verbinding met je oma, grootmoeder, stief  adoptie,  opvoeder enzovoorts is dan ook een leidraad voor de verklaring van een oma droom.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.