• Webshop
  • Blog
  • Dromen
  • Slapen
Start » Familie droom picture

Familie droom picture

Gepubliceerd op 6 mei 2021 om 13:57

Je familie in je droom of visioen vertelt je over het gevoel van veiligheid, warmte, het ware hart en liefde dat je ontvangt. Een andere belangrijke uitleg is de verwijzing naar je wortels, stamboom en familiegeschiedenis en familiekarma. 

 

Familieleden reflecteren de specifieke relatie die je met ze hebt, maar ook de karaktereigenschappen en persoonlijkheid. De familie droom is een reflectie van wie jezelf bent, hoe je jezelf aan de wereld wilt laten zien, het is je verleden, je heden en je toekomst - het is je referentiekader.  

Let bij familie domen altijd goed op wie er aanwezig is de droom, elk familielid heeft een andere eigenschap en boodschap waarmee je dus een zeer persoonlijk ervaring, les enzovoorts hebt. 

   

Dromen over je familie gaan over het algemeen over het verwerken en het aantrekken van de liefdesenergie- gelijkgestemde, zielsmaatjes, zielslessen en karma. Het is een weerspiegeling van je hart, je bron, je basis en alles wat daarbij komt kijken dit kun je zowel positief als negatief ervaren. 

 

Een andere uitleg is het gemis van mensen om je heen, jaloezie en verachting die je voelt naar andere mensen toe. Het niet durven openen van je meest pure en ware ik ( je hart en je bron), maar ook de verbinding met familiegeschiedenis en/of karma ervaringen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.